Series: Animatieserie Devil May Cry ontvangt eerste trailer

Geplaatst: 29 september 2023 15:40
-

Tijdens het Drop 01 event van Netflix heeft de animatieserie Devil May Cry een eerste trailer ontvangen. Capcom en Studio Mir & Adi Shankar werken samen aan de productie.

De Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animatieserie was niet de enige game adaptatie die voorbijkwam tijdens het Drop 01 event. Ook de Devil May Cry games worden met behulp van Netflix omgetoverd tot een animatieserie. De laatste game uit de franchise, Devil May Cry 5 dateert alweer uit 2019, maar dat mag de pret niet drukken. In de animatieserie schittert de zilverharige Dante met zijn snelle manoeuvres en zijn twee pistolen. Dit allemaal terwijl er op de achtergrond een lekker deuntje te horen is. Zoals Dante zelf al uitschreeuwt in de trailer: Woohoo!

De Devil May Cry animatieserie verschijnt volgens Netflix binnenkort.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord