Check hier alle The Game Awards 2023 content

Series: Animatieserie Devil May Cry ontvangt eerste trailer

Tijdens het Drop 01 event van Netflix heeft de animatieserie Devil May Cry een eerste trailer ontvangen. Capcom en Studio Mir & Adi Shankar werken samen aan de productie.

De Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animatieserie was niet de enige game adaptatie die voorbijkwam tijdens het Drop 01 event. Ook de Devil May Cry games worden met behulp van Netflix omgetoverd tot een animatieserie. De laatste game uit de franchise, Devil May Cry 5 dateert alweer uit 2019, maar dat mag de pret niet drukken. In de animatieserie schittert de zilverharige Dante met zijn snelle manoeuvres en zijn twee pistolen. Dit allemaal terwijl er op de achtergrond een lekker deuntje te horen is. Zoals Dante zelf al uitschreeuwt in de trailer: Woohoo!

De Devil May Cry animatieserie verschijnt volgens Netflix binnenkort.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?