Series: Animatieserie Tomb Raider: The Legend of Lara Croft onthuld

Netflix is lekker bezig met het maken van game adaptaties, want er komt ook een animatieserie over Lara Croft. In een korte teaser krijgen we de eerste beelden van Tomb Raider: The Legend of Lara Croft te zien.

The Cuphead Show en Dragon Age: Absolution zijn al enkele animatieseries die zijn verschenen op Netflix. Volgend jaar komt daar nog een hele lijst bij, waaronder Tomb Raider: The Legend of Lara Croft. Via een korte trailer geeft Netflix ons een glimp van deze animatieserie. Wat we vooral te zien krijgen is Lara Croft zelf, die hoogstwaarschijnlijk weer op zoek is naar een reliek. Net zoals in de Tomb Raider-games is ze bekwaam met pijl-en-boog en is ze niet bang voor wat actie. Makkelijk gaat de reis namelijk niet worden, want we zien haar van de grond komen, terwijl alles in brand staat. Het lijkt erop dat de animatieserie gaat afspelen na de avonturen van Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider. Ondertussen werkt Phoebe Waller-Bridge aan een Tomb Raider-serie voor Amazon.

Volgens Netflix kunnen we in 2024 genieten van Tomb Raider: The Legend of Lara Croft.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?