Series: Phoebe Waller-Bridge werkt mee aan Tomb Raider-serie

Amazon is achter de schermen druk bezig met een Tomb Raider serie. Nu is bekend geworden dat Phoebe Waller-Bridge één van de schrijfsters van de nieuwe serie is.

Emmy-winnares Phoebe Waller-Bridge legt momenteel de laatste hand aan een script voor een Tomb Raider-serie. Deze serie wordt gemaakt voor de streamingsdienst van Amazon. De serie is momenteel dus nog in de ontwikkelingsfase en is het eerste grote project van Waller-Brigde na haar contractverlenging bij Amazon. Zoals het er nu naar uitziet zal de actrice zelf geen rol spelen in de serie. Naast het schrijven van het script zal Waller-Bridge zich ook toeleggen op het produceren van de serie.

Shadow of the Tomb Raider Epic Games Store1

Wanneer we de nieuwe Tomb Raider serie kunnen gaan streamen is nog niet bekend. De verwachting is dat de serie alleen via Amazon Prime te zien zal zijn.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?