Series: Fallout serie onderweg naar Amazon Prime

Xbox Bethesda en Amazon Prime hebben een unieke samenwerking op poten gezet. Dit heeft tot gevolg dat we volgend jaar naar een heuse Fallout serie kunnen kijken.

Dit feit is door Bethesda en Amazon Prime gedeeld op X middels een korte teaser. In deze teaser is te zien hoe Vault Boy het een en ander intikt in de welbekende computersystemen van Fallout. Ook tikt onze groene vriend de datum in waarop de serie te zien zal zijn. Je moet er nog even op wachten, maar in april volgend jaar kun je er eens goed voor gaan zitten. Dan is de nieuwe serie namelijk zichtbaar op Amazon Prime. De serie was eerder al aangekondigd, maar nu weten we dus ook vanaf wanneer we Fallout kunnen aanschouwen. De serie welteverstaan. De serie is ontwikkeld door Lisa Joy en Jonathan Nolan. Namen als Walton Goggins, Ella urnell, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones en Aaron Moten maken deel uit van de cast.

De serie van Fallout is vanaf 12 april 2024 te zien bij Amazon Prime. Komt deze serie bij jou op de watchlist?

BRON Amazon Prime

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?