Series: Fallout serie onderweg naar Amazon Prime

Geplaatst: 23 oktober 2023 20:55
Aangepast: 23 oktober 2023 21:05
-

Xbox Bethesda en Amazon Prime hebben een unieke samenwerking op poten gezet. Dit heeft tot gevolg dat we volgend jaar naar een heuse Fallout serie kunnen kijken.

Dit feit is door Bethesda en Amazon Prime gedeeld op X middels een korte teaser. In deze teaser is te zien hoe Vault Boy het een en ander intikt in de welbekende computersystemen van Fallout. Ook tikt onze groene vriend de datum in waarop de serie te zien zal zijn. Je moet er nog even op wachten, maar in april volgend jaar kun je er eens goed voor gaan zitten. Dan is de nieuwe serie namelijk zichtbaar op Amazon Prime. De serie was eerder al aangekondigd, maar nu weten we dus ook vanaf wanneer we Fallout kunnen aanschouwen. De serie welteverstaan. De serie is ontwikkeld door Lisa Joy en Jonathan Nolan. Namen als Walton Goggins, Ella urnell, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones en Aaron Moten maken deel uit van de cast.

De serie van Fallout is vanaf 12 april 2024 te zien bij Amazon Prime. Komt deze serie bij jou op de watchlist?

Bron: Amazon Prime
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord