Series: Netflix teaset The Witcher seizoen 3

Geplaatst: 25 april 2023 22:35
-

Zet je vast schrap voor seizoen 3 van de Netflix-serie The Witcher. Netflix heeft er namelijk een teaser uitgegooid waarin we de eerste glimp te zien krijgen van het nieuwe seizoen.

Met de simpele ondertitel deze zomer verandert alles, heeft Netflix een teaser online geplaatst die het derde seizoen van The Witcher inluidt. Feitelijk is het vooral ná dit seizoen dat alles verandert, want dan neemt Liam Hemsworth het stokje van Henry Cavill over als hoofdrolspeler in de serie. Cavill wil zich na dit derde seizoen gaan focussen op zijn rol als Superman in Man of Steel 2. Aangezien Hemsworth al als zijn opvolger is aangemerkt kunnen we dus met enige zekerheid stellen dat seizoen 3 niet het laatste seizoen van The Witcher zal zijn.

Seizoen 3 van The Witcher is vanaf 29 juni te zien bij Netflix.

Bron: Netflix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord