Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Series: Netflix teaset The Witcher seizoen 3

Zet je vast schrap voor seizoen 3 van de Netflix-serie The Witcher. Netflix heeft er namelijk een teaser uitgegooid waarin we de eerste glimp te zien krijgen van het nieuwe seizoen.

Met de simpele ondertitel deze zomer verandert alles, heeft Netflix een teaser online geplaatst die het derde seizoen van The Witcher inluidt. Feitelijk is het vooral ná dit seizoen dat alles verandert, want dan neemt Liam Hemsworth het stokje van Henry Cavill over als hoofdrolspeler in de serie. Cavill wil zich na dit derde seizoen gaan focussen op zijn rol als Superman in Man of Steel 2. Aangezien Hemsworth al als zijn opvolger is aangemerkt kunnen we dus met enige zekerheid stellen dat seizoen 3 niet het laatste seizoen van The Witcher zal zijn.

Seizoen 3 van The Witcher is vanaf 29 juni te zien bij Netflix.

BRON Netflix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?