Series: Nieuwe Pokémon-anime toont gloednieuwe Pokémon

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2023 22:52

De nieuwe Pokémon-anime is begonnen en heeft in de eerste aflevering al hype weten te veroorzaken. Er is namelijk een niet eerder vertoonde Pokémon te zien.

Liko, de vrouwelijke hoofdpersonage in Pokémon Horizons, werd aangevallen door Ceruledge en zijn trainer Amethio. Hij is op jacht naar haar amulet. De mysterieuze amulet van Liko begon te glimmen en vervolgens zien we een glinsterende schildpad verschijnen. Deze Pokémon vormde daadwerkelijk een schild rondom de nieuwe hoofdpersoon en haar Sprigatito ter bescherming. Deze nieuwe Pokémon heeft op het oog veel weg van Terapagos, mogelijk gaat het om een voorevolutie of een andere vorm. Terapagos was getoond tijdens de trailer omtrent de nieuwe DLC in Pokémon Scarlet en Violet. Pokémon heeft overigens een verleden met het tonen van gloednieuwe zakmonsters via de animatieserie. Hierbij valt te denken aan de Togepi van Misty of de Bonsly van Brock.

We kunnen dus spreken van een opvallend begin in Pokémon Horizons. Mocht je echter nog de wondere avonturen van voormalig hoofdpersonage Ash missen, check dan hier de Top 10: Legendarische Momenten van Ash Ketchum.

Bron: Anipoke PR
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord