Servers van ontwikkelaar Stalker 2 beschadigd door brand

Geplaatst:

De servers van Stalker 2 ontwikkelaar GSC Game World zijn beschadigd geraakt door een brand in hun kantoor in Praag. De brand brak afgelopen donderdag uit.

Gelukkig raakte er niemand gewond door de brand, maar het vuur verwoeste wel een van de drie verdiepingen van de studio. Die verdieping moet nu onder 'volledige reconstructie' om weer bruikbaar te kunnen zijn. Een werknemer van de studio met de gebruikersnaam Mol1t bevestigde het nieuws via Discord toen een fan ernaar vroeg. De studio bedankte fans voor de vragen en steun en vertelde hen dat ze erger mee hebben gemaakt en dat het goed komt. Het ongeval en de aanleiding van de brand wordt nog onderzocht. Stalker 2: Heart of Chernobyl stond op de planning voor het eerste kwartaal van 2024. Of de brand impact heeft op de releasedatum van de game, is nog niet duidelijk. Voor een lange tijd was het onduidelijk of het vervolg op de eerste game nog uit ging komen. In 2019 kondigde de ontwikkelaar toch aan dat Stalker 2 alsnog ging verschijnen.

Stalker: Heart of Chernobyl staat op de planning voor een release in het eerste kwartaal van 2024.

Bron: https://twitter.com/HazzadorGamin/status/1700543273318961532

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uitgever

GSC Game World

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

5 september 2024

Ontwikkelaar

GSC Game World

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord