SIXAXIS is dood

De SIXAXIS controller is de controller waar de PlayStation 3 nu nog standaard mee meegeleverd wordt. De controller heeft geen rumblefunctie in zich en daarom is er nu de DualShock 3. Een goede reden voor Sony om de SIXAXIS te begraven.

De DualShock 3 is al uit in Japan, maar in Europa zijn er nog steeds vraagtekens over de release. Nu de productie van de SIXAXIS gestopt is zullen we waarschijnlijk snel de DualShock 3 kunnen verwachten. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?