Skate. wordt free to play

Geplaatst: 15 juli 2022 11:15
Aangepast: 15 juli 2022 12:01
-

Skate., de nieuwe Skate-game, wordt free to play. Dat maakte ontwikkelaar Full Circle bekend in een onlangs uitgekomen video.

In 2020 werd Skate. aangekondigd en had toen de naam Skate 4. Eerder deze maand kregen we vroege gameplaybeelden van de nieuwe Skate-game te zien. Nu heeft ontwikkelaar Full Circle een nieuwe video uitgebracht waarin er meer informatie over Skate verteld wordt. verteld wordt. Zo is de nieuwe Skate-game free to play en bevat microtransacties die voor het grootste deel cosmetisch zijn. Verder komt de Skate. uit op pc, Xbox en PlayStation-consoles met cross-play en cross-progression. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Een releasedatum voor Skate. is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot skate.

Ontwikkelaar:

Full Circle

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

NNB

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord