skate.

  • Ontwikkelaar Full Circle
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Skate. wordt free to play

Skate., de nieuwe Skate-game, wordt free to play. Dat maakte ontwikkelaar Full Circle bekend in een onlangs uitgekomen video.

In 2020 werd Skate. aangekondigd en had toen de naam Skate 4. Eerder deze maand kregen we vroege gameplaybeelden van de nieuwe Skate-game te zien. Nu heeft ontwikkelaar Full Circle een nieuwe video uitgebracht waarin er meer informatie over Skate verteld wordt. verteld wordt. Zo is de nieuwe Skate-game free to play en bevat microtransacties die voor het grootste deel cosmetisch zijn. Verder komt de Skate. uit op pc, Xbox en PlayStation-consoles met cross-play en cross-progression. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Een releasedatum voor Skate. is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?