Sony PlayStation Portable prijsstunts

Geplaatst: 20 december 2008 00:02
Aangepast: 1 augustus 2018 10:58
-

Ben jij een echte PlayStation Portable freak? Wil jij graag retro gaan met Activision: Hits Remixed, of jezelf belonen met het griezelige Silent Hill: Origins? Beide games zijn maar liefst vijftien euro afgeprijsd bij Gameliner, dus aarzelen hoeft niet langer. Pak deze unieke kans vandaag nog, want op is op!

Nu voor negentien euro:

Activision Hits Remixed

Raak in een nostalgische bui met Activision Hits Remixed! Een enorme collectie van de Atari-games van vroeger staan tot je beschikking, waaronder juweeltjes als Pitfall, Chopper Command en Keystone Kapers. Alsof het niks is kun je deze klassiekers nu ook via Wi-Fi tegen gamers over de hele wereld spelen. Samen met de ontzettend hippe soundtrack die recht uit de eighties schijnt te komen, is dit een titel die de retrogamer onder ons niet moet missen, maar ook als je deze klassiekers nog nooit gespeeld hebt, is dit een goede kans kennis te maken met vroeger!

Silent Hill: Origins

Rennend door de mist in de duisternis, pijn gierend door je benen. Achter je hoor je een stampend geluid langzaam naderen. Je bezwete handen knijpen nog harder in het heft van de hamer. Laat de eerstvolgende deur open zijn die je vindt. Laat er een moment van rust komen, weg van deze nachtmerrie. Helaas komt die niet, want je bent in Silent Hill.

Lees meer