Sony stopt met de PlayStation Plus Collection

Sony gaat stoppen met de PlayStation Plus Collection vanaf 9 mei. Voor die tijd kun je de inbegrepen games nog claimen.

Sinds september 2020 biedt Sony de PlayStation Plus Collection aan voor PlayStation 5-bezitters met een actief PS Plus-lidmaatschap. Met die bundel krijg je toegang tot een aantal van de beste games van de PlayStation 4. Denk bijvoorbeeld aan Bloodborne, God of War, The Last of Us Remastered, Batman: Arkham Knight, Fallout 4 en Resident Evil 7: Biohazard. Vanaf 9 mei zal Sony de PlayStation Plus Collection echter niet meer aanbieden. Dit maakte ze onlangs bekend via hun eigen blog. Je hebt nog tot die datum de tijd om de inbegrepen titels te claimen. Zijn deze games aan jouw account gekoppeld, dan heb je er toegang toe zolang je een actief PlayStation Plus-abonnement hebt. Sony geeft ook aan zich te willen richten op het uitbreiden van de PS Plus-bibliotheek met maandelijkse games en de Games Catalog, waartoe PlayStation-bezitters toegang hebben door zich te abonneren op PlayStation Plus Extra of Premium.

PlayStation Plus Collection2

Sony stopt vanaf 9 mei met de PlayStation Plus Collection. Claim je games nog snel voor die datum.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?