Speel nu gratis Tabula Rasa

Eigenlijk zou de game pas op 10 januari gratis speelbaar zijn, maar je kunt al vanaf nu Tabula Rasa gratis spelen tot 26 februari. Dan gaan de servers dicht.

Klik hier om een nieuw account aan te maken. Daarna krijg je een code die je hier kunt activeren. Nadat je dat allemaal gedaan hebt, kan je hier de game downloaden. Ga jij het proberen?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?