Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Spore heeft goud bereikt

Spore kan je eigenlijk geen game noemen. Het is de evolutietheorie op jouw manier! We hebben lang moeten wachten op deze game, en sommige mensen vreesden voor meer uitstel. Dat is nu niet meer nodig. Spore heeft namelijk de gouden status bereikt.

Spore komt uit op 5 september voor de pc. 2 dagen later zal de Nintendo DS versie uitkomen. Er zal ook nog een versie komen voor de iPhone en iPod touch.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?