Check hier alle The Triple-i Initiative content

Starfield krijgt in 2024 een hoop updates

Geplaatst: 21 december 2023 12:10

Bethesda deelde onlangs via Twitter en hun eigen website dat ze plannen hebben voor Starfield in 2024. Deze plannen omvatten onder andere 'nieuwe gameplay opties en nieuwe survival mechanics'.

Wat Bethesda hier precies mee bedoelt, is niet duidelijk, maar er staan dus nieuwe functies op de planning voor Starfield in 2024. Starfield krijgt in het nieuwe jaar een hoop updates en een uitbreiding. Vanaf februari ontvangt de game 'ongeveer iedere zes weken een update', vertelt de ontwikkelaar. Die updates omvatten nieuwe functies die al eerder bekend werden gemaakt, zoals 'nieuwe manieren van reizen, officiële ondersteuning voor mods en nieuwe steden maps. Daarnaast hint Bethesda naar meer nieuwe opties en functies voor de game in het nieuwe jaar. Wat deze precies inhouden, vertelt de ontwikkelaar nog niet. "Met deze nieuwe instellingen kun je je gameplay aanpassen voor een gemakkelijkere of uitdagendere ervaring die verder gaat dan onze normale 'Moeilijkheidsgraad'-instelling," luidt het bericht op hun website. "Hiermee kun je gemakkelijk de draagcapaciteit, de afstand tot de vracht, de schade aan het schip, de credits van de verkoper, de manier waarop je last krijgt van aandoeningen, nieuwe overlevingsmechanismen en nog veel meer aanpassen."

Starfield krijgt dus een hoop updates en nieuwe functies en opties in 2024. Hopelijk horen we er snel meer over.

Bron: Twitter Bethesda

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord