Starfield krijgt volgend jaar ondersteuning voor mods

Geplaatst:

Todd Howard liet onlangs weten dat Starfield officiële ondersteuning krijgt voor mods volgend jaar. Dit valt in lijn met de ondersteuning voor mods die Fallout 4 binnenkort ontvangt.

Er zijn inmiddels al een hoop mods voor Starfield te vinden op het internet, maar volgend jaar kunnen we dus officiële ondersteuning vanuit Bethesda verwachten voor mods in de game. Howard praatte hier onlangs over in een interview met Famitsu. "Als de mods klaar zijn, kun je bijna alles doen zoals we in het verleden hebben gedaan, en de mods zullen volgend jaar worden ondersteund, maar we zullen het op een grote manier doen omdat we er ook van houden," vertelde hij. Fallout 4 krijgt binnenkort ondersteuning voor mods, ook ongeveer een jaar na de release van de game. Dat Starfield dit ook zou krijgen, was eigenlijk al duidelijk. Howard gaf dit in 2021 al aan. Wil je de game graag een keer uitproberen? Starfield is beschikbaar op Game Pass, dus als je hier een abonnement op hebt kun je meteen met de game aan de slag.

Starfield ondersteuning mods1

Starfield kwam uit op 6 september voor de Xbox Series X/S en pc.

Bron: Famitsu

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord