Steam Cloud deze week

Steam laat je overal gamen. Je games staan namelijk op je account en als je op een andere pc zit kan je die zo downloaden en verder spelen. Er was alleen nog een probleem. Je savegames gingen niet mee.

Valve heeft aangekondigd dat Steam Cloud er deze week nog aankomt. Met Steam Cloud heb je je savegames, favoriete opties en controls altijd bij je. Steam Cloud zal gaan werken met de Left 4 Dead demo en de volledige game. Steam Cloud is ook helemaal gratis.

"For some time now, Steam has allowed gamers to log on from any computer
in the world and access their applications. This also makes it easy to
upgrade a PC without worrying about losing your games," said Gabe
Newell, president and co-founder of Valve. "Steam Cloud is a natural
extension of the portability Steam affords gamers and developers, and we
intend to expand its feature set as it is used in Left 4 Dead and other
games coming to Steam."

Aldus Gabe Newell van Valve.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?