Storing

Geplaatst: 16 april 2008 18:17
Aangepast: 12 mei 2018 11:45
-

Op het moment van schrijven heb ik net gelezen dat men bij Sony niet op de hoogte is van enkele technische problemen die zich voordoen bij de PlayStation 3. Deze Error 80010514verschijnt bij het opstarten van de console en zou onder andere veroorzaakt worden door een probleem met de harde schijf.

Bij het lezen van dit bericht moest ik even terugdenken aan mijn eerste Xbox 360. De Xbox 360 waarvoor ik 's nachts voor de gameshop heb staan wachten. De Xbox 360 die mij kennis liet maken met next-gen gaming. De Xbox 360 die binnen een half jaar voor reparatie op vakantie ging naar Duitsland. Gevolgd door nog drie consoles, ben ik inmiddels toe aan mijn vijfde exemplaar. Afgezien van het feit dat ik hem twee keer aan moet zetten voordat hij opstart en de accu van de controller die niet meer oplaadt, heb ik nog geen moment spijt gehad van de aanschaf.

Gelukkig voor Sony, en voor ons gamers natuurlijk, zou het bij de PlayStation 3 om enkele afzonderlijke probleemgevallen gaan. Hoewel Microsoft dat in het begin ook beweerde wat betreft de ring of death', geloof ik Sony wel. Immers bètaal je flink wat meer voor een PlayStation 3. Nu vraag ik mij echter af in hoeverre de consument meer wil bètalen voor een Blu-ray-speler en een flinke dosis betrouwbaarheid. Of zouden bovengenoemde factoren het succes van de betrouwbare, laaggeprijsde Wii verklaren?

Lees meer