Check hier alle The Game Awards 2023 content

Super Mario RPG naar VC

De virtual console binnen het winkelkanaal is een handige manier om de retro-games opnieuw te beleven. Binnenkort zal er een nieuwe uitbreiding komen waarin Mario opnieuw een hoofdrol krijgt: Super Mario RPG. Nintendo heeft namelijk een overeenstemming bereikt met Square Enix.

In Japan is Super Mario RPG inmiddels beschikbaar op de Virtual Console en kost deze 900 punten. Naar alle waarschijnlijkheid zal de game hier hetzelfde kosten. Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars is oorspronkelijk in Japan uitgebracht in maart 1996, waar het een kaskraker werd voor de Super Nintendo. Een aantal maanden laten werd deze game eveneens uitgebracht in de Verenigde Staten. Wij Europeanen hebben echter nooit van deze game mogen genieten. Gelukkig biedt de Virtual Console binnenkort ook voor ons de mogelijkheid om dit spel te kunnen spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?