Super Mario Bros. Wonder

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Tech: Dit is de Nintendo Switch OLED-model Mario Edition

Tijdens de Super Mario Bros. Wonder Direct is er een nieuwe variatie van de Nintendo Switch onthuld. Bekijk hier de Nintendo Switch OLED-model Mario Edition!

De nieuwe variatie is in het herkenbare rood verkrijgbaar en heeft qua design wat geheimpjes te verbergen. Zo zie je in de hoek een silhouet van Mario en de binnenkant van de console bevat geheime muntjes. Het is belangrijk om te weten dat Super Mario Bros. Wonder niet inbegrepen zit bij aankoop van de Nintendo Switch OLED-model Mario Edition. Wat je wel krijgt is het volgende: de console, twee Joy-Con-controllers en de Nintendo Switch-houder.

Bekijk hier de eerste gameplay van Super Mario Bros. Wonder.

De Nintendo Switch OLED-model Mario Edition is beschikbaar vanaf 6 oktober.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?