Tech: Epos headsets nu verkrijgbaar met flinke korting

Als je momenteel zit te springen om een nieuwe headset te scoren, dan kun je deze week terecht bij EPOS. Zowel de Epos Sennheiser Game One en Epos Sennheiser Game Zero zijn momenteel in de aanbieding.

Ben je op zoek naar een koptelefoon waarbij je uitzonderlijk realitisch geluid voorgeschoteld krijgt? Dan is de Epos Sennheiser Game One wel wat voor jou. De koptelefoon is zeer gebruiksvriendelijk door de geïntegreerde volumeregelaar en de lift to mute arm. Ben je meer van de competitieve games, dan is de Epos Sennheiser Game Zero de headset waar je naar op zoek bent. Deze headset heeft namelijk een gesloten akoestiek met een zero hoge geluidskwaliteit. Zo ervaar je realisme tot in het kleinste detail en hoor je de precieze potitionering. Beide koptelefoons zijn flink afgeprijsd.

Zowel de Epos Sennheiser Game One als de Epos Sennheiser Game Zero zijn nu van 179 euro afgeprijsd naar slechts 129 euro. Je kunt de headsets bestellen via eposaudio.com.

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?