Tech: Epos headsets nu verkrijgbaar met flinke korting

Geplaatst:
Aangepast: 24 januari 2022 20:48

Als je momenteel zit te springen om een nieuwe headset te scoren, dan kun je deze week terecht bij EPOS. Zowel de Epos Sennheiser Game One en Epos Sennheiser Game Zero zijn momenteel in de aanbieding.

Ben je op zoek naar een koptelefoon waarbij je uitzonderlijk realitisch geluid voorgeschoteld krijgt? Dan is de Epos Sennheiser Game One wel wat voor jou. De koptelefoon is zeer gebruiksvriendelijk door de geïntegreerde volumeregelaar en de lift to mute arm. Ben je meer van de competitieve games, dan is de Epos Sennheiser Game Zero de headset waar je naar op zoek bent. Deze headset heeft namelijk een gesloten akoestiek met een zero hoge geluidskwaliteit. Zo ervaar je realisme tot in het kleinste detail en hoor je de precieze potitionering. Beide koptelefoons zijn flink afgeprijsd.

Zowel de Epos Sennheiser Game One als de Epos Sennheiser Game Zero zijn nu van 179 euro afgeprijsd naar slechts 129 euro. Je kunt de headsets bestellen via eposaudio.com.

Bron: Epos Audio
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord