Tech: Logitech G en Tencent Games slaan de handen ineen

Vandaag is een bijzondere samenwerking aangekondigd. Het zijn namelijk niemand minder dan Logitech G en Tencent Games die de handen ineenslaan.

Logitech G, het gaming-merk van hardwarefabrikant Logitech, is een samenwerking begonnen met de Chinese uitgever Tencent Games. De beide bedrijven zijn deze samenwerking begonnen, omdat ze een nieuw handheld cloud gaming-apparaat willen uitbrengen. Dit apparaat moet AAA-games kunnen afspelen via cloud streaming services. Momenteel staat er hiervoor een samenwerking gepland met Xbox Cloud Gaming en NVIDIA GeForce NOW om de beste AAA-titels naar de handheld console te brengen, zodat gamers de beste games kunnen spelen, ook als ze niet in de buurt van hun pc of console zijn.

Het handheld cloud gaming-apparaat van Logitech G en Tencent Games moet later dit jaar nog verschijnen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?