Tech: Logitech G en Tencent Games slaan de handen ineen

Geplaatst: 2 augustus 2022 21:39
Aangepast: 2 augustus 2022 21:39

Vandaag is een bijzondere samenwerking aangekondigd. Het zijn namelijk niemand minder dan Logitech G en Tencent Games die de handen ineenslaan.

Logitech G, het gaming-merk van hardwarefabrikant Logitech, is een samenwerking begonnen met de Chinese uitgever Tencent Games. De beide bedrijven zijn deze samenwerking begonnen, omdat ze een nieuw handheld cloud gaming-apparaat willen uitbrengen. Dit apparaat moet AAA-games kunnen afspelen via cloud streaming services. Momenteel staat er hiervoor een samenwerking gepland met Xbox Cloud Gaming en NVIDIA GeForce NOW om de beste AAA-titels naar de handheld console te brengen, zodat gamers de beste games kunnen spelen, ook als ze niet in de buurt van hun pc of console zijn.

Het handheld cloud gaming-apparaat van Logitech G en Tencent Games moet later dit jaar nog verschijnen.

Bron: Logitech
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord