Tech: Medion brengt gaming-laptops met RTX 4000-kaarten op de markt

Medion komt met een nieuwe lijn hoogwaardige gaming-laptops. Deze bezitten allemaal een nieuwe NVIDIA RTX 4000-serie videokaart.

Gaming-laptops worden steeds populairder en ook steeds krachtiger. Zo ook de nieuwe laptops van Medion. In haar Erazer-lijn komen binnenkort twee nieuwe beesten van gaming-laptops uit. De eerste is de Medion Erazer Beast X40. Deze opvolger van de Medion Erazer Beast X30 is uitgerust met een NVIDIA GeForce RTX 4090-videokaart met maar liefst 16 GB aan VRAM. Daarnaast behoren de Intel Core i9-13900HX processor en 32 GB DDR5 RAM tot de uitrusting van deze laptop. Ook is de Medion Erazer Beast X40 uitgerust met een 17-inch paneel met een refresh rate van 240 Hz en een mechanisch toetsenbord met CHERRY MX Ultra low profile switches. Voor deze laptop is ook een speciale waterkoeling-kit beschikbaar.

De Beast X40 is echter niet de enige nieuwe aanwinst voor de Medion Erazer-familie. Naast de Beast X40 komt binnenkort ook de Medion Erazer Major X20 uit. Dit is de eerste gaming-laptop ter wereld die is uitgerust met de NVIDIA GeForce RTX 4070 videokaart. Deze kaart bezit 8 GB aan VRAM en wordt bijgestaan door de Intel Core i9-13900HX-processor en 32 GB DDR5 RAM. Deze laptop bezit een 16-inch scherm met een verversingssnelheid van 240 Hz en een toetsenbord met CHERRY MX Ultra low profile switches.

De Medion Erazer Beast X40 met NVIDIA GeForce RTX 4090 is vanaf 10 februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 4.499. De versie met NVIDIA GeForce RTX 4080 is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 3.499. De Medion Erazer Major X20 is vanaf 20 februari verkrijgbaar. De variant met de Intel Core i9-13900HX processor en 32 GB DDR5 RAM kost € 2.499. Met de Intel Core i7-13700HX processor en 16 GB DDR5 RAM kost de laptop € 2.299.

BRON Medion

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?