Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Tech: MMD brengt Philips Evnia monitoren op de markt

MMD heeft aangekondigd een nieuwe lijn Philips-monitoren te lanceren. Deze nieuwe serie wordt op de markt gebracht onder de naam Evnia.

Met de Evnia-lijn van Philips hoopt MMD de moderne gamer nog beter te kunnen bedienen. De monitoren worden uitgebracht met de slogan: "vind de regels opnieuw uit". Naar eigen zeggen stralen de monitoren frisheid en elegantie uit. Dit wordt onder meer onderstreept door de native Ambiglow-verlichting en het verfijnde ontwerp. Het eerste model dat beschikbaar zal zijn is de Philips Evnia 34M2C7600MV. Dit model is een curved monitor dat met zijn UltraWide Quad HD-resolutie van 3440x1440 pixels en HDR 1400 zorgt voor een bijna filmische ervaring tijdens het gamen. De mini-LED-achtergrondverlichting heeft 1.152 zondes waardoor diepere zwarttinten en helderdere witten te zien zijn. Dit zorgt voor een mooiere contrastverhouding. De verversingssnelheid is 165Hz. Daarnaast heeft de monitor een ultra-lage input lag en Adaptive-Sync. Er staan voor de toekomst nog een reeks andere Evnia-modellen in de planning.

MMD Philips Evnia1

De Philips Evnia 34M2C7600MV is vanaf december te verkrijgen en wordt op de markt gebracht met een adviesprijs van 2069 euro. De andere modellen die in januari verschijnen hebben adviesprijzen van respectievelijk 1959 euro, 1849 euro en 579 euro.

BRON MMD

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?