Tech: SEGA heeft de Mega Drive Mini 2 aangekondigd

Tijdens een Japanse livestream van SEGA heeft het bedrijf een nieuwe mini-console aangekondigd. Deze zal gebaseerd zijn op de Mega Drive 2.

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat de SEGA Mega Drive Mini in Europa verscheen. Toen kwam de console met 42 games. Nadat er vorige week al een tease online verscheen, is nu de SEGA Mega Drive Mini 2 officieel aangekondigd. Deze keer komt de console met 50 Mega Drive en Mega CD titels. Tot nu toe zijn er elf titels onthuld, zoals Sonic CD, Bonanza Bros en Fantasy Zone. Daarnaast heeft SEGA gedeeld dat er 'mysterieus nieuw werk' te zien zal zijn.

Mega Drive Mini 2

De SEGA Mega Drive Mini 2 verschijnt op 27 oktober in Japan. Het is niet bekend of de console ook in Europa zal verschijnen.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?