Tech: Snapchat komt met AR minigame Ghost Phone

Ook Snapchat doet al een tijdje aan gaming en heeft recentelijk een nieuwe game uitgebracht. Snap komt vandaag namelijk met de nieuwe AR minigame genaamd Ghost Phone.

In 2019 kwam de bekende foto chat-app Snapchat met games die gebruikers via de app konden spelen. Vandaag lanceert Snap haar allereerste AR-game. Deze game heet Ghost Phone en laat spelers het mysterie van een verloren telefoon ontrafelen door middel van interacties in augmented reality. Spelers moeten hun hersenen gebruiken om wachtwoorden te kraken en kunnen via een speciale lens in Snapchat in hun eigen omgeving op jacht naar spoken die ze kunnen vangen. Gaandeweg spelen spelers steeds meer informatie vrij over de Ghost Phone en wat er met de eigenaar van de mysterieuze verloren telefoon is gebeurd.

Ghost Phone is vanaf vandaag beschikbaar. Om te spelen, scan je simpelweg de Snapcode, zoek je "Ghost Phone" in je Lens Explorer, of vind een mysterieus icoontje achter de Raket-pictogram in Chat.

BRON Snapchat

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?