Tech: Teufel releaset AIRY TWS in-ear koptelefoon

Geplaatst: 24 januari 2023 22:20

Vandaag heeft de Duitse audiofabrikant Teufel hun nieuwste product gelanceerd. De AIRY TWS is een handige in-ear koptelefoon om je audio overal in goede kwaliteit te besluiteren.

De AIRY TWS in-ear koptelefoon is de opvolger van de AIRY True Wireless en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij wordt geleverd met een bijpassende oplaadcase. De case kan al na vijftien minuten snelladen één uur muziek afspelen bij normaal volume. Met één keer opladen kun je meer dan zes uur muziek beluisteren. Als je de AIRY TWS met de oplaadcase gebruikt, dan kun je tot wel 25 uur aan audio beluisteren. De in-ear koptelefoon ondersteunt Bluetooth 5.0. met AAC zodat je jouw favoriete muziek of podcasts kunt streamen. De koptelefoon is spatwaterdicht, zodat deze ook te gebruiken is bij lichte regen of tijdens het sporten. De AIRY TWS is voorzien van een microfoon aan beide oortjes. De ingebouwde ruisonderdrukking komt de geluidskwaliteit bovendien ten goede.

Teufel AIRY TWS1

De AIRY TWS oordopjes zijn verkrijgbaar via de website van Teufel voor een prijs van 99,99 euro. Je kunt de koptelefoon kopen in de kleuren Silver White, Night Black, Pale Gold en Steel Blue.

Bron: Teufel
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord