Tech: Zet vast je schoen met de Cooler Master Sneaker X

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen aan het worden. Terwijl buiten de mussen nog net niet van het dak sodemieteren, liggen de kruidnoten en taaitaai al in de schappen. De maand dcember is nog in geen velden of wegen te bekennen, maar toch is de commercie al volop bezig met Sinterklaas, wiens toekomst steeds mutabeler lijkt te worden nu de maatschappij steeds kritischer kijkt naar zaken als donkere knechten en een oude vent die kinderen uit het niets cadeautjes geeft. Bij Cooler Master lijken ze zich ook al klaar te maken voor de Goedheiligman. Ik zou anders ook niet weten waarom men uitgerekend nu met de Sneaker X op de markt komt.

Inderdaad, de naam laat al weinig aan de verbeelding over. Sneaker X is een sneaker en tegelijkertijd ook weer niet. Volgens de pc hardware fabrikant is de Sneaker X een modded high-end pc met de looks van een sportschoen. Voorzien van een Z790 ITX moederbord, een Intel Core i7-13700K CPU, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti 12GB videokaart, 32GB DDR5 RAM en een All-In-One waterkoeler weet Cooler Master een flinke bak power in een compact design te frommelen, welke overigens een voortborduursel is op een ontwerp van modder JMDF.

Design komt alleen wel met een prijskaartje en de Sneaker X vormt daar geen uitzondering in. Wie de schoen past, trekke hem aan, maar het kost je wel een slordige €3499 om dit geavanceerde stuk schoeisel te mogen aantrekken. Maar goed, dan heb je eindelijk een valide reden om met je schoenen op tafel te mogen, of op z'n minst één hele grote.

De Sneaker X is vanaf nu verkrijgbaar en te bestellen via de link in de bronvermelding.

Het gebruikte beeldmateriaal is eigendom van Cooler Master

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?