Tencent Games lanceert nieuw merk Level Infinite

Tencent Games heeft een nieuwe uitgeverij gelanceerd. Onder de naam Level Infinite gaan tal van games worden uitgebracht voor een grote diversiteit aan platformen.

Met een studio in Singapore en Nederland gaat het nieuwe merk Level Infinite ontwikkelaars de helpende hand toereiken bij het uitbrengen van hun games. Eén van de eerste wapenfeiten van Level Infinite gaan NExT Studios' Synced: Off-Planet voor pc, Don't Starve: Newhome voor mobile, games van Lightspeed & Quantum Studios, TiMi Studios en nog een aantal third-party ontwikkelaars zijn. Maar daar blijft het niet bij, want zij nemen ook games als Arena of Valor, Warhammer: Vermentide 2, Warhammer 40,000: Darktide, Vampire: The Masquerade, GTFO, Metal: Hellsinger en een nog onaangekondigde game van Funcom. Het nieuwe merk is onthuld met een speciale brand trailer.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?