The Callisto Protocol Launch Trailer is gelanceerd

Geplaatst:
Aangepast: 18 november 2022 17:40

Met een releasedatum in het vooruitzicht kon het niet uitblijven. Vandaag is de launch trailer van The Callisto Protocol dan ook echt verschenen.

Het is vrijdagochtend, dus je weet wat dat betekent: we staan weer aan de vooravond van ruimtes vol hersendode figuren die je weg naar je bestemming (de wc) versperren. Menig persoon moet zich vanavond - zij het met gematigd geweld of niet - weer door de kroeg in wurmen om een veel te duur biertje te scoren, welke met een beetje pech ook nog eens voor de helft over de bar klotst. Kortom, het is een hel, zo'n stapavond. Maar ja, daar houden we van. En omdat we daar vreemd genoeg toch elke keer weer nat op gaan brengt Gameliner je vast in de stemming met een trailer welke soortgelijke omstandigheden voorschotelt. Want zeg zelf, The Callisto Protocol treft nogal wat gelijkenis met de gemiddelde vrijdagavond in je lokale kroeg.

Want ja, je gaat op pad met het idee dat "het allemaal wel meevalt, want zo erg kan het toch niet zijn" en dan valt het helemaal niet mee. Alles en iedereen lijkt het uitgerekend op jou gemunt te hebben. Ondanks het feit dat je een vrij passief persoon bent ontkom je niet aan het scenario waar één van jullie met een bloedneus vertrekt en jij bent het niet. Maar goed, je hebt geen keuze hè? Je moet wel. Anders ga je dood en dat is ook maar niks. Overdrijf ik? Nou, nee. Check hieronder de Callisto Protocol launch trailer en je ziet dat ik gelijk heb.

Zie je wel? Het is kill or be killed. Oke, het zal vanavond in de kroeg wellicht allemaal niet zo gruwelijk gewelddadig worden, maar toch. Je kunt maar vast in de defensieve stemming zijn. En mocht je nou denken "Goh, wat ziet dit er toch allemaal Dead Space-achtig uit", dat klopt. The Callisto Protocol spruit voort uit het brein van niemand minder dan Glen Schofield, de bedenker van Dead Space. Dan weet je dat ook weer.

Heb je er al een beetje zin in? Goed zo, want The Callisto Protocol staat aardig klaar om op 2 december gelanceerd te worden. Voor de kroegtijgers: dat is nog twee katers weg. Dat geldt daarentegen niet voor de Japanse barhanger, want daar komt The Callisto Protocol niet uit. Goh, hoe zou dat komen?

Bron: Striking Distance Studios
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Callisto Protocol

Series

-

Uitgever

KRAFTON

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Striking Distance Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord