Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Tiener breekt eigen record met Guitar Hero III

Tiener Chris Chike heeft zijn eigen wereld record in Guitar Hero verbroken. Iedereen weet vast wel dat "Through the Fire and the Flames" het moeilijkste liedje is in Guitar Hero 3. Er zijn maar een paar mensen die de song op Expert kunnen uitspelen. Zie hieronder de video.

In een interview zei hij:

I was almost in shock when I finished the song and had hit the 100% -- I am so glad I caught it on video or even I wouldn't have believed it happened. It feels great to have accomplished it, and it is exciting to see so many people online watching me get a perfect score on the hardest song in the game.

Ik zelf kan deze song met drie sterren uitspelen maar dan ben ik achteraf wel meteen moe. Laat even weten in de comments of op het forum hoe goed jij in Guitar Hero 3 bent.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?