Trailer: AC Valhalla: The Siege of Paris Expansion trailer

Geplaatst:
Aangepast: 12 augustus 2021 13:41

Ubisoft heeft de expansion trailer voor de nieuwe uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla die vanaf morgen beschikbaar is, genaamd 'The Siege Of Paris', online gezet.

De laatste trailer die we van Siege of Paris hebben gezien was die waarmee de releasedatum van de game werd onthuld. Maar nu, één dag voor de release, heeft Ubisoft nog een expansion trailer vrijgegeven. 'Een nieuwe kracht is in opkomst in Francia', begint de trailer. The Siege of Paris neemt je mee in een oorlog tegen de Franken, die de 'meest ambitieuze oorlog in de geschiedenis van de Vikingen' wordt genoemd. De uitbreiding brengt nieuwe wapens, nieuwe vaardigheden, uitrusting en vijanden met zich mee. Een aantal van de nieuwe wapens zijn al te spotten in de trailer. The Siege of Paris krijgt ook een nieuwe soort missies, namelijk infiltratie missies.

Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris is beschikbaar vanaf 12 augustus.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord