Trailer: Alles wat je moet weten over Deep Rock Galactic Season 04

Geplaatst:

Benieuwd naar het aankomende seizoen van Deep Rock Galactic? De nieuwe trailer vertelt je alles wat je moet weten over Deep Rock Galactic Season 04: Critical Corruption.

Het management van DRG laat ons weten wat er allemaal gaande is. Het virus wat geïntroduceerd werd in Deep Rock Galactic Season 03: Plaguefall is nog steeds een ware plaag. Ondanks het harde werk van de Miners is de ziekte op verschillende manieren gemuteerd. De Plague Hearts zijn veranderd in Lithophage Corrupters. Dit zijn enorme wandelende infecties die het leven zuur maakt van alles waar het mee in aanraking komt. Miners moeten het schoonmaakapparatuur gebruiken om de harde schilden van het gedrocht te kunnen doorboren. Er zijn niet alleen nieuwe geïnfecteerde beesten te vinden in het aankomende seizoen, maar ook compleet nieuwe soorten zijn ontdekt. De Glyphid Stingtail is een krachtig wezen met grote hoorns en een schorpioenachtige staart, waarmee hij slachtoffers grijpt en in zijn scherpe uiteindes trekt. De Glyphid Septic Spreader werkt anders - dit monster belaagt de speler juist van een afstand met giftige biomassa.

Veel nieuwe gevaren zijn dus te bespeuren in het nieuwe seizoen. Gelukkig kunnen Miners uit de voeten met een nieuw speeltje: de Jet Boots. Nadat je een 'Flappy Bird' minigame overwint, krijg je toegang tot de gadget. Met de Jet Boots kunnen spelers grote sprongen maken en langer in de lucht blijven. Zo ben je een stuk mobieler in de claustrofobische grotten van Hoxxes. Verder brengt Deep Rock Galactic Season 04: Critical Corruption een nieuw biertje, customization-opties, cosmetische DLC en een nieuwe Season Pass naar de first-person shooter. Het nieuwe seizoen arriveert op 15 juni voor de pc via Steam. De console-versie moet een weekje langer wachten. Via Steams Experimental Branch kun je per direct al met de nieuwe content aan de slag.

Check hier onze review van Deep Rock Galactic.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Ghost Ship Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2018

Ontwikkelaar

Ghost Ship Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord