Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Beheers de elementen in Minecraft x Avatar Legends

Jarenlang leefden ze in blokken van elkaar gescheiden, maar toen de wereld het het meeste nodig had verscheen hij. Minecraft en Avatar bundelen hun krachten in deze nieuwe Minecraft modus.

In deze nieuwe Minecraft wereld van Gamemode One, een kleine onafhankelijke studio die samenwerkt met Mojang Studios, ben jij de Avatar en moet je alle vier de elementen leren beheersen om de wereld te redden. Daarnaast kan je nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen van Team Avatar en Team Korro. Ook is het mogelijk om bekende personages van de serie te ontmoeten zoals Katara, Zuko en Appa. Check hieronder de hele trailer.

Minecraft x Avatar Legends is vanaf nu te downloaden in de Marketplace van Minecraft.

BRON Youtube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?