Trailer: Dit zit er in de eerste Fall Guys Season Pass

Geplaatst:

Fall Guys is vandaag free-to-play geworden. Ook de eerste Season Pass van de gratis game is vandaag van start gegaan.

Met de free-to-play release van Fall Guys verandert er een hoop in de partygame van Mediatonic. Zeg maar dag tegen kroontjes als munteenheid, en hallo tegen het nieuwe currency-systeem in Fall Guys. Sinds de game gratis is geworden, is er ook een nieuwe Season Pass van start gegaan. Daarin kunnen spelers allerlei beloningen ontgrendelen. Een nieuwe trailer geeft een goed idee van wat spelers kunnen vrijspelen.

De eerste Season Pass van Fall Guys begint sterk met speciale skins, kostuums, naamplaatjes, patronen, bijnamen, emotes, celebrations en Kudos. In totaal zijn er honderd beloningen om vrij te spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Ezio-kostuum uit Assassin's Creed, een felrode kleur voor je personage, of een kostuum gebaseerd op een draak? Bekijk voordat je zelf in de game duikt vooral nog even de onderstaande trailer om een beter idee te krijgen van wat er verdiend kan worden.

Fall Guys is vanaf vandaag gratis te spelen op alle platformen, waaronder de consoles van Microsoft en Nintendo. Benieuwd naar meer info over de draagbare versie van de partygame? Bekijk dan zeker nog even mijn artikel met alle informatie over Fall Guys Switch.

Bron: Fall Guys
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord