Dragon Ball Z: Kakarot

  • Ontwikkelaar CyberConnect2
  • Eerste releasedatum 17 januari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Dragon Ball Z: Kakarot intro onthuld

Het intro van Dragon Ball Z: Kakarot is onthuld. De trailer werd geplaatst op het YouTube kanaal van PlayStation.

In het intro zien we waar het allemaal om draait. De game brengt de speler terug naar de klassieke Dragon Ball roots. Vele werelden en vrienden keren terug. Kakarot zijn beste maatjes zoals Krillin, Trunks en meer zien we verschijnen in de trailer. We zien naast Goku's gezelschap, ook wat van de conflicten die zich afspeelden in de vroege dagen van de animatieserie. Zijn gevechten met Frieza, Cell en Majin Buu zitten allemaal in de game. Rudy heeft de game op gamescom mogen uitproberen, hier vind je de preview van Dragon Ball Z: Kakarot.

Dragon Ball Z: Kakarot is beschikbaar vanaf 17 januari voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?