Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Dying Light 2 trailer toont performance op consoles

Nog een paart nachtjes slapen en dan is Dying Light 2 alweer uit. De pc-specificaties van Dying Light 2 zijn al een tijdje bekend en dankzij de nieuwe trailers is er ook te zien hoe de game draait op de Xbox Series en PlayStation 5.

Terwijl we ondertussen al weten dat Dying Light 2 voor vijf jaar ondersteunt gaat worden is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe de game draait op de PlayStation 5 en Xbox Series. En dat is precies wat Techland nu gedeeld heeft via twee nieuwe trailers. In de trailers is te zien hoe de game draait op resolution mode, quality mode en performance mode. De resolution modus is gericht op de 4k-resolutie, terwijl resolution mode gebruik maakt van raytracing. De performance mode biedt een stabiele zestig frames per seconde. Mocht je de game eerst aanschaffen voor de PlayStation 4 of Xbox One dan kun je deze later gratis upgraden naar de next-gen versie.

Dying Light verschijnt op 4 februari voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De Nintendo Switch versie van de game is uitgesteld tot later dit jaar.

BRON YouTube

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?