Trailer: Een korte blik op Concord

Geplaatst:

Concord is een nieuwe multiplayer first person shooter van Firewalk Studios. De game werd aangekondigd tijdens de PlayStation Showcase.

Uit de korte teaser die werd getoond, kunnen we weinig opmaken. De game is nog volop in ontwikkeling en staat voor nu op de planning voor 2024. Het enige dat we te zien krijgen in de korte trailer, is de inhoud van een ruimteschip dat in een enorm kleurrijke omgeving vliegt. PlayStation omschrijft de game zelf als volgt:

'Concord is het samenbrengen van mensen. Het is de kracht van games om verbinding te creëren en sociaal spel te inspireren. Het Firewalk team wordt gedreven door het soort spannende, onverwachte momenten en gedeelde ervaringen die multiplayer games creëren. Elke keer dat je inlogt is het begin van een nieuw avontuur en elke match is een kans voor een nieuw verhaal. Het zijn deze idealen die Concord, zijn unieke universum van levendige werelden en zijn rijke cast van kleurrijke personages definiëren.'

Concord staat op de planning voor een release in 2024 en komt dan naar de PlayStation 5 en pc.

Bron: Sony

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Concord

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord