Firewalk Studios nu onderdeel van PlayStation Studios

Geplaatst: 20 april 2023 21:06

PlayStation Studios heeft een nieuwe telg onder haar hoede genomen. Firewalk Studios wordt bij de PS Studios-familie gevoegd.

Sony PlayStation zit de laatste tijd niet stil. PlayStation Studios, de overkoepelende organisatie van first-party PlayStation-ontwikkelaars, blijft namelijk steeds groeien. Daar waar vorig jaar Savage Game Studios door PlayStation werd overgenomen en ook Bluepoint Games zich bij PlayStation Studios vestigde, is het nu de beurt aan Firewalk Studios. Firewalk Studios is een onderdeel van ProbablyMonsters, die al eerder een partnerschap met Sony PlayStation had. Firewalk heeft nog geen games op haar naam staan, maar is momenteel wel hard aan het werk om een nieuwe AAA multiplayergame op de markt te brengen.

Wat de nieuwe game van Firewalk precies is, wordt later bekendgemaakt.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord