Trailer: Eerste gameplaybeelden EA Sports FC 24 getoond

Geplaatst:

Electronic Arts heeft zojuist een nieuwe trailer gedropt van EA Sports FC 24. In deze nieuwe trailer worden de eerste gameplaybeelden getoond.

Het is druk met nieuws rondom de nieuwe voetbalsim van Electronic Arts. We weten in ieder geval dat de Eredivisie voorlopig in EA Sports FC te bewonderen is. In de nieuwe trailer zien we de Frostbite engine in actie en diens Hypermotion Technology. Mocht je verwachten dat EA Sports FC een compleet andere game wordt dan wat we van de FIFA-games gewend zijn, dan helpt deze nieuwe trailer je uit de dromen. Voor je gaat kijken naar de trailer wel even een kleine waarschuwing. De gameplaytrailer - zoals EA deze heeft genoemd - bevat genoeg in-engine beelden, maar de daadwerkelijke gameplaybeelden blijven toch wel beperkt tot pak 'm beet een halve seconde. Ook is middels deze nieuwe trailer de releasedatum bevestigd.

EA Sports FC 24 verschijnt op 29 september 2023 voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord