Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Er komt een zomer update voor Animal Crossing

Leg je zwemspullen alvast klaar, want er komt een update voor Animal Crossing: New Horizons! In deze update staat de oceaan centraal.

Zo kun je onder andere in de nieuwe update duiken en zwemmen en ook naar onderwaterleven duiken en bijvoorbeeld een zeester vangen. Het onderwaterdier dat je vangt, kun je dan aan het museum doneren en in het aquarium van het museum bewonderen. Ook krijg je van Pascal een soort blauwdrukken om onder andere meubels mee te maken. Zo zijn er nog meer dingen te vinden en te doen in de nieuwe update. Bekijk de trailer hieronder voor meer uitgebreide informatie.

Deze update is beschikbaar vanaf 3 juli. Daarna komt in augustus al een tweede update.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?