Trailer: Gamemode Hitman Freelancer aangekondigd

Geplaatst:

Er komt een nieuwe gamemode naar Hitman World Of Assassination, ook bekend als Hitman 3. Ontwikkelaar IO Interactive heeft hiervoor een trailer uitgebracht.

In Hitman Freelancer dien je af te rekenen met een crimineel syndicaat van internationale statuur. Deze organisatie bestaat uit misdadigers die voor hun eigen rechtvaardigheid strijden. Het opsporen van deze criminelen wordt omschreven als zo goed als onmogelijk, zij gaan geniepig te werk in de onderwereld. Toch is er een kans. Het vinden en analyseren van voetafdrukken van mensen behorend tot het criminele syndicaat is hierbij de sleutel tot succes. Het verzamelen van deze input helpt uiteindelijk om de leiders te vinden en een eind te brengen aan hun kwaadaardige plannen. De speler krijgt hierbij meer vrijheid en verantwoordelijkheden ten opzichte van de gameplay in Hitman 3 die als meer lineair van aard is. Zo bepaal jij de koers omtrent missies, welke strategische planning daarmee gepaard gaat en welk materiaal je meeneemt. Een garantie voor succes is het door jou samengestelde plan echter niet, elke opdracht vraagt weer een nieuwe aanpak.

De gamemode Hitman Freelancer is vanaf 26 januari beschikbaar. Lees hier onze review van Hitman 3, de game waar Hitman Freelancer binnenkort op verschijnt.

Bron: IO Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord