Trailer: Guily Gear Strive releasedatum bekendgemaakt

Geplaatst: 12 oktober 2020 13:45
Aangepast: 12 oktober 2020 13:45

Arc System Works heeft de releasedatum voor de technische vechtgame Guilty Gear Strive bekendgemaakt. Daarnaast krijgen we ook Giovanna en het rooster aan personages te zien.

De releasedatum kwam tevoorschijn met de nieuwste trailer. We zien daarin meer van het verhaal van de anime fighter. Het verhaal wordt benoemd als een nieuwe start voor de Guilty Gear-franchise. We zien de stijl in de spotlight en natuurlijk de vele personages en iconische moves. Dit is echter niet alles, want ook een favoriet van de fans maakt een comeback in Guilty Gear Strive. Giovanna en haar wolf spirit maken de tegenstanders gek met wilde mix-up moves. Aan het einde van de trailer zien we dat Guilty Gear Strive gaat lanceren met vijftien verschillende personages. Bekijk hier de teaser trailer van Guilty Gear Strive.

Guilty Gear Strive is beschikbaar vanaf 9 april voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. Eigenaren van de Deluxe en/of Ultimate Edition kunnen 6 april al aan de slag met de game.

Bron: Arc System Works
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Guilty Gear Strive

Series

-

Uitgever

Arc System Works

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 juni 2021

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord