Trailer: Halo Infinite in-game evenement teaset Infection

Geplaatst:

Het nieuwste Halo Infinite in-game evenement, genaamd Site Unseen, is beschikbaar voor alle spelers. Naast de nieuwe content kunnen we echter een blik werpen op wat de toekomst gaat brengen.

Halo Infinite Site Unseen is het tweede in-game evenement. Het brengt een nieuwe playlist naar de game, waarin spelers kunnen genieten van alle nieuwe content die seizoen drie naar de game heeft gebracht. Natuurlijk speel je niet voor niets. Een gratis mini-battle pass zorgt ervoor dat je pantserstukken, skins en meer kan verdienen. De in-game store kent wederom een update, zodat spelers pantsers kunnen aanschaffen voor hun spartanen.

Het nieuwe seizoen kent wat verse cutscenes, waarin we het verhaal van Spartan Dinh volgen. Hij heeft het nogal aan de stok met de Banished-AI Iratus. Deze ruzie is nog lang niet voorbij. Nadat Dinh een verborgen ONI-basis vindt met behulp van de speler, zien we dat dit onderdeel was van Iratus' plan. Hij infecteert de lege schulp spartanpantser en dit lijkt de nieuwe vorm van Infection te worden voor het vierde seizoen. Infection is een gamemodus, waarin een aantal spelers de rol invullen van 'zombie'. Wanneer zij een kill scoren, dan voegt de ongelukkige zich toe aan hun team. Dit gaat door, totdat er alleen maar geïnfecteerden rondhuppelen of de eindtijd wordt bereikt.

Check hier onze Halo Infinite multiplayer review. Benieuwd hoe de first-person shooter ervoor staat? Check dan hier onze revisited, waarin we checken of Halo Infinite in 2023 de moeite waard is.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: 343 Industries/Unseen Halo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord