Trailer: Hogwarts Legacy heeft een launch trailer

Geplaatst:

Hogwarts Legacy komt over een week uit, drie dagen eerder als je de Deluxe Edition vooruitbesteld hebt. Warner Bros. viert dit met een launch trailer.

De nieuwe Harry Potter game komt volgende week echt uit, na een aantal keer uitgesteld te zijn. In de nieuwe launch trailer kunnen fans alvast een extra blik werpen op wat we kunnen verwachten van de game. We krijgen alvast wat te zien van de lessen die je gaat volgen in de game, waaronder de mandragora's die je oren eraf schreeuwen. Daarnaast krijgen we meer te zien over een speciale gave die jouw personage in de game heeft, om eeuwenoude magie te kunnen zien en gebruiken. Dit stuurt je op een duister pad met gevaarlijke vijanden om te trotseren. Hogwarts Legacy is volgende week alleen te spelen op een next-gen console of op de pc. De versie voor de PlayStation 4 en Xbox One is namelijk wel uitgesteld tot 4 april 2023.

Hogwarts Legacy komt uit op 10 februari, maar als je de Deluxe Edition vooruit hebt besteld, kun je op 7 februari al spelen.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord