Hogwarts Legacy

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum 10 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Hogwarts Legacy heeft een launch trailer

Hogwarts Legacy komt over een week uit, drie dagen eerder als je de Deluxe Edition vooruitbesteld hebt. Warner Bros. viert dit met een launch trailer.

De nieuwe Harry Potter game komt volgende week echt uit, na een aantal keer uitgesteld te zijn. In de nieuwe launch trailer kunnen fans alvast een extra blik werpen op wat we kunnen verwachten van de game. We krijgen alvast wat te zien van de lessen die je gaat volgen in de game, waaronder de mandragora's die je oren eraf schreeuwen. Daarnaast krijgen we meer te zien over een speciale gave die jouw personage in de game heeft, om eeuwenoude magie te kunnen zien en gebruiken. Dit stuurt je op een duister pad met gevaarlijke vijanden om te trotseren. Hogwarts Legacy is volgende week alleen te spelen op een next-gen console of op de pc. De versie voor de PlayStation 4 en Xbox One is namelijk wel uitgesteld tot 4 april 2023.

Hogwarts Legacy komt uit op 10 februari, maar als je de Deluxe Edition vooruit hebt besteld, kun je op 7 februari al spelen.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?