Trailer: Kleuren in actie met Avatar: Frontiers of Pandora

Geplaatst:
Aangepast: 26 augustus 2023 23:04

Avatar-fans - en dan bedoelen we niet de luchtmeester, maar die betoverende blauwe wezens - werden vandaag flink getrakteerd op een traktatie. Massive Entertainment onthulde vandaag een gloednieuwe, actievolle trailer om de harten van de Avatar-fans sneller te laten kloppen.

Vanaf het allereerste moment neemt de trailer je mee naar de betoverende wereld waarin deze game zich ontvouwt: Pandora. Het scherm wordt gevuld met majestueuze, kleurrijke wezens en prehistorische bezienswaardigheden, terwijl je jezelf verliest in de weelderige jungle met haar weelderige groentinten en water dat schittert als een spiegel. Maar dat is nog niet alles, de trailer duikt ook in de visuele instellingen die spelers naar hun eigen wensen kunnen afstellen en biedt een glimp van de gameplay vanuit een meeslepend eerstepersoonsperspectief. Vliegen, schieten en nog meer vliegen - het zit allemaal in deze heerlijke sneak peak. Bekijk hieronder de trailer:

Avatar: Frontiers of Pandora is speelbaar vanaf 7 december 2023 en verschijnt op PC (Amazon Luna), Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avatar: Frontiers of Pandora

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 december 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord