Minecraft Dungeons

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 26 mei 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Trailer: Launchtrailer voor Minecraft Dungeons: Howlings Peaks-dlc uitgekomen

De launchtrailer voor de Howling Peaks-dlc van Minecraft Dungeons is uitgekomen. Het DLC-pakket is nu beschikbaar op alle platformen.

Een paar weken terug werd de Howling Peaks-dlc aangekondigd door ontwikkelaar Mojang . Het pakket voegt naast nieuwe pantsers, wapens, monsters en artefacten ook de berg Howling Peaks toe die spelers kunnen beklimmen. In de nieuwe trailer wordt een kort overzicht gegeven van waar het nieuwe DLC-pakket uit bestaat. De volledige launchtrailer is hieronder te bekijken.

Minecraft Dungeons is nu beschikbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier Claudia's review over deze game.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?