Trailer: Lili keert terug in Tekken 8

Geplaatst:

Er is weer een nieuw personage onthuld voor Tekken 8. Geheel in lijn der verwachting doet Bandai Namco het ook dit keer weer met een kersverse gameplaytrailer.

Inmiddels hebben we al veel Tekken 8 personages voorbij zien komen en vandaag kan daar weer iemand aan worden toegevoegd. De term schijn bedriegt is op de lieftallige Lili zeker van toepassing. De Monegaskische is er nu al een aantal edities op rij bij en laat ook deeltje acht niet huit (acht) niet aan haar voorbij schieten. Hoewel ze een poeslief voorkomen heeft staat ze in een gevecht zeker wel haar vrouwtje. Zo zien we dat ze het in de gameplaytrailer opneemt tegen haar rivale Asuka, die eerder al werd onthuld voor Tekken 8. Daar draait ze haar hand niet voor om en ze laat dan Asuka dan ook alle hoeken van het speelveld zien. Enkele weken geleden werd bekendgemaakt dat Tekken 8 cross-play functionaliteit zal bevatten.

Tekken 8 heeft nog geen releasedatum. Wel is bekend dat de fighting game uitkomt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Bandai Namco
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord