Little Friends: Dogs & Cats

  • Ontwikkelaar Imagineer
  • Eerste releasedatum 28 mei 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Little Friends: Dogs and Cats komt naar Switch

Uitgever Sold Out Games heeft middels een trailer onthuld dat Little Friends: Dogs and Cats zijn opwachting gaat maken voor de Nintendo Switch. Afgelopen december kwam deze game al uit in Japan.

De game doet erg veel denken aan Nintendogs voor de Nintendo DS dat in 2005 is verschenen. Het is de bedoeling dat je de zorg op je neemt voor een hond of kat naar keuze. Net als een echt huisdier moet je je beestje gelukkig zien te maken door met hem te spelen, op tijd te voeren of uit te laten. Je kunt met drie huisdieren tegelijkertijd aan de slag en je kunt tot twaalf huisdieren tegelijk adopteren. Met ruim 600 verschillende accessoires kun je je huisdier nog schattiger maken. Je hebt de keuze uit onder meer een Japanse kat, Amerikaanse korthaar, Franse Bulldog of Chihuahua.

Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt, maar als we de trailer mogen geloven komt de game spoedig naar het Westen.

BRON Youtube

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?