Trailer: Makers van Ori presenteren No Rest for the Wicked

-

Moon Studios, de makers van Ori, gooien het met hun aankomende game over een compleet andere boeg. De afgelopen jaren hebben ze vol passie gewerkt aan No Rest for the Wicked en nu mogen wij genieten van de officiële aankondiging.

Moon Studios heeft veel bekendheid gekregen door hun fantastische metroidvania games. Ori and the Blind Forest en het vervolg Ori and the Will of the Wisps zijn bij elke gamer bekend. De typische artstijl van Moon Studios is te herkennen in No Rest for the Wicked, maar ze verleggen hun grenzen. No Rest for the Wicked is namelijk een combinatie van de volgende genres: Avonturen, actie en RPG. De game speelt zich af in een fantasiewereld. In het jaar 841 sterft Koning Harol en woedt er ook een verschrikkelijke plaag. Terwijl de onervaren Magnus over het land heerst, probeert Madrigal Seline via de kerk haarzelf te bewijzen tegenover God. De pest die heerst over het land zorgt niet voor doden, maar verandert ook de beesten en mensen die ermee in aanraking komen.

Als onderdeel van de Cerim, een groep mythische soldaten, moet jij het land redden van de ondergang. No Rest for the Wicked wordt een brute game, waarin combat een grote rol gaat spelen. Hierdoor zijn er verschillende wapens, runes en armour te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je geen burn-out krijgt, kun je in the town of Sacrament je eigen huis kopen en opleuken. In dit gebied kun je ook het land bewerken, vissen, koken en handelen met de vele verkopers. Als kers op de taart kun je de game met drie vrienden spelen. Op 1 maart 2024 krijgen we via een livestream meer informatie over de game.

No Rest for the Wicked gaat verschijnen voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5. Er is nog geen releasedatum bekend.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Rest for the Wicked

Ontwikkelaar:

Moon Studios GmbH

Uitgever:

Private Division

Release:

18 april 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord