Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Warhammer 40,000: Speed Freeks

  • Ontwikkelaar Caged Element Inc.
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Mario Kart ontmoet Warhammer in Speed Freeks

Tijdens de Warhammer Skulls Showcase zijn er genoeg bijzondere titels aangekondigd. Trek in een actievolle racegame, waarin je menig Ork naar de gallemiezen kan knallen? Zie hier: Warhammer 40,000: Speed Freeks.

In Warhammer 40,000: Speed Freeks speel je als de Orks en tegen de Orks. Beetje ruzie thuis, wie kent het niet? De game is een mix van racen en je opponenten kapot schieten met veel te grote geweren. Deze multiplayergame biedt de speler diverse classes en voertuigen om mee aan de haal te gaan. Naast de aankondigingstrailer is ontwikkelaar Caged Element Inc. zo vrij geweest om uit te leggen hoe je de game moet spelen onder het genot van wat gameplaybeelden. De alfa playtest is nu beschikbaar via Steam. Je kunt je aanmelden om een kans te maken om deze actievolle titel aan de slagtand te voelen.

Warhammer 40,000: Speed Freeks is in ontwikkeling voor de pc.

BRON Warhammer Skulls

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?