Trailer: Mario Kart ontmoet Warhammer in Speed Freeks

Geplaatst:

Tijdens de Warhammer Skulls Showcase zijn er genoeg bijzondere titels aangekondigd. Trek in een actievolle racegame, waarin je menig Ork naar de gallemiezen kan knallen? Zie hier: Warhammer 40,000: Speed Freeks.

In Warhammer 40,000: Speed Freeks speel je als de Orks en tegen de Orks. Beetje ruzie thuis, wie kent het niet? De game is een mix van racen en je opponenten kapot schieten met veel te grote geweren. Deze multiplayergame biedt de speler diverse classes en voertuigen om mee aan de haal te gaan. Naast de aankondigingstrailer is ontwikkelaar Caged Element Inc. zo vrij geweest om uit te leggen hoe je de game moet spelen onder het genot van wat gameplaybeelden. De alfa playtest is nu beschikbaar via Steam. Je kunt je aanmelden om een kans te maken om deze actievolle titel aan de slagtand te voelen.

Warhammer 40,000: Speed Freeks is in ontwikkeling voor de pc.

Bron: Warhammer Skulls
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Speed Freeks

Series

Warhammer

Uitgever

PLAION

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Caged Element Inc.

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord